Urządzenia i Akcesoria
Zdrowe kulki kakaowe
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 porcji
Składniki
-
150 g płatków owsianych bezglutenowych150 g płatków owsianych, górskich
-
50 g siemienia lnianego brązowego50 g siemienia lnianego złotego
-
30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
80 - 100 g syropu klonowego80 - 100 g syropu z agawy
-
50 g masła orzechowego
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
5 kropli ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
105.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
666.3 kJ /
159.2 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 Min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 Std. 50 Min
Kokosowe płatki śniadaniowe
55 Min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 Std. 30 Min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 Std.
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 Std. 10 Min
Muffiny piernikowe i nocna owsianka z masłem orzechowym i kakao
45 Min
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 Std. 15 Min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 Std. 30 Min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 Std. 15 Min